Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
129 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 129 επισκέπτες Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 400, στις Τρι 22 Οκτ 2024, 21:40
Το αμερικανικο ονειρο η μηπως & το Ελληνικο...?!
3 απαντήσεις
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Θέματα - Πληροφορίες - Καταγγελίες κ.ά
Σελίδα 1 από 1
Απ: Το αμερικανικο ονειρο η μηπως & το Ελληνικο...?!
-όλα καλά, παιδιά !
-η ανάλυση με σκότωσε...
-η ανάλυση με σκότωσε...
Admin έγραψε:...καλο-συνη (δηλαδή κάλο(ς) μεν αλλά με σύν(εσ)η).
Δεν σε ξέρει για να σε "πιάνει" αμέσως. Και κανείς δεν είπε να σε "αποφεύγει" ή να μη σε "συνερίζεται" (μην επιβεβαιώνεις με αυτά, όσα έγραψα στην απάντηση μου στον Billdll).
Το καλοσύνη Billdll το βάζει σαν καλο-συνη (δηλαδή κάλο(ς) μεν αλλά με σύν(εσ)η).
Το καλοσύνη Billdll το βάζει σαν καλο-συνη (δηλαδή κάλο(ς) μεν αλλά με σύν(εσ)η).
[quote="billdll"]-αχά! τώρα κατάλαβα -okey my friend ]
Ναι billdll. Nα με αποφεύγεις ή τουλάχιστον να μη με συνερίζεσαι. Πάσχω από "μανία καταδιώξεως" και οι εμμονές μου είναι πολλές φορές ακόμη και καταστροφικές για τους ανθρώπους που επικοινωνώ, κυρίως από κοντά βέβαια. Μη κοιτάς που ο Γιώργος με ανέχεται, το κάνει από καλοσύνη και ανωτερότητα....
Ναι billdll. Nα με αποφεύγεις ή τουλάχιστον να μη με συνερίζεσαι. Πάσχω από "μανία καταδιώξεως" και οι εμμονές μου είναι πολλές φορές ακόμη και καταστροφικές για τους ανθρώπους που επικοινωνώ, κυρίως από κοντά βέβαια. Μη κοιτάς που ο Γιώργος με ανέχεται, το κάνει από καλοσύνη και ανωτερότητα....
Το "πήρε" ότι σου κάνω παρατήρηση ή ότι σου ζητάω να απολογηθείς για κάτι. Υπάρχει μια "εμμονή" σ' αυτό το θέμα.
Και μένα αλλού μου έγραψε "Στο ξαναλέω μέχρι να το εμπεδώσεις. Λογοκρισία δεν δέχτηκα ούτε θα ανεχτώ ποτέ." (άσχετα με το αν είναι λογοκρισία ή απλή συμβουλή ή πρόταση).
Έτσι μάλλον θεωρεί ότι σου κάνω παρατηρήσεις και σου λέει αν δεν το κάνεις θα έχεις τιμωρία να το γράψεις 100 φορές.
Και μένα αλλού μου έγραψε "Στο ξαναλέω μέχρι να το εμπεδώσεις. Λογοκρισία δεν δέχτηκα ούτε θα ανεχτώ ποτέ." (άσχετα με το αν είναι λογοκρισία ή απλή συμβουλή ή πρόταση).
Έτσι μάλλον θεωρεί ότι σου κάνω παρατηρήσεις και σου λέει αν δεν το κάνεις θα έχεις τιμωρία να το γράψεις 100 φορές.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Κυρ 20 Μαρ 2011, 02:55, 2 φορές συνολικά
[quote="billdll"][quote="Admin"]Εδώ σου είπα να το βάλεις μάστορα στο "[url=]
[ωχ, sorry δεν κατάλαβα, πήγα στο link εγώ... ]
=============
Ωχ, sorry ?? Τι να πω, φίλε billdll....Kαλύτερα να το γράψεις 100 φορές!!!!
[ωχ, sorry δεν κατάλαβα, πήγα στο link εγώ... ]
=============
Ωχ, sorry ?? Τι να πω, φίλε billdll....Kαλύτερα να το γράψεις 100 φορές!!!!
ωχ, sorry δεν κατάλαβα, πήγα στο link εγώ...Admin έγραψε:Εδώ σου είπα να το βάλεις μάστορα στο "Videos - Photos για την κατάσταση"
Σαν post reply και όχι new post
Παρόμοια θέματα
» «Σχέδιο Για Τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα» (PNAC)
» Αποψεις - Στοιχεια για την κριση κ.α.
» ΕΥΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ"
» ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΔΝΤ & ΕΕ)
» ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
» Αποψεις - Στοιχεια για την κριση κ.α.
» ΕΥΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ"
» ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΔΝΤ & ΕΕ)
» ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Θέματα - Πληροφορίες - Καταγγελίες κ.ά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 06 Μαρ 2016, 12:59 από radical30
» Forsaken-2015 ******
Δευ 22 Φεβ 2016, 10:13 από radical30
» The First Grader *******
Δευ 08 Φεβ 2016, 13:05 από radical30
» Περί των "Κοινών Αγαθών"
Παρ 05 Φεβ 2016, 02:20 από radical30
» Ο δικός μου "χιονάνθρωπος"
Τετ 03 Φεβ 2016, 06:11 από radical30