Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
131 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 131 επισκέπτες Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 400, στις Τρι 22 Οκτ 2024, 21:40
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Η "γωνιά" του Radical30
Σελίδα 1 από 1
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
Τα σημερινά τελικά αποτελέσματα των εκλογών, για τους Δήμους και τις 13 περιφέρειες του Καλλικράτη, θα τα κρίνουν και θα τα εκτιμήσουν ακριβέστερα (?) οι πολιτικοί και οι επαγγελματίες αναλυτές. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, γιατί πόσο ακριβής και ειλικρινής μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από αυτές τις δύο φάρες; Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει στο πειρασμό να το αποτολμήσει η αφεντιά μου. Δεν σκοπεύω να γελειοποιηθώ τώρα στα γεράματα με τέτοια καραγκιοζιλίκια. Όμως θα κάνω μια ασήμαντη εξαίρεση:
Θα δηλώσω τη μεγάλη μου χαρά για την εκλογή ως Δημάρχων, τόσο της Αθήνας από τον Γιώργο Καμίνη, όσο και της Θεσσαλονίκης από τον κ. Μπουτάρη. Δύο άνδρες, μη επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά με καθαρό και άκρως επιτυχημένο επαγγελματικό παρελθόν και παρόν.
Τώρα αν θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των υποχρεώσεων του νέου σημαντικότατου ρόλου τους, αυτό θα το δείξει η ίδια η ζωή, όπως συνήθιζε να λέει ο Χαρίλαος....
Υ/Γ Ένας ήταν ο Χαρίλαος, δεν θέλω απορίες....
Θα δηλώσω τη μεγάλη μου χαρά για την εκλογή ως Δημάρχων, τόσο της Αθήνας από τον Γιώργο Καμίνη, όσο και της Θεσσαλονίκης από τον κ. Μπουτάρη. Δύο άνδρες, μη επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά με καθαρό και άκρως επιτυχημένο επαγγελματικό παρελθόν και παρόν.
Τώρα αν θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των υποχρεώσεων του νέου σημαντικότατου ρόλου τους, αυτό θα το δείξει η ίδια η ζωή, όπως συνήθιζε να λέει ο Χαρίλαος....
Υ/Γ Ένας ήταν ο Χαρίλαος, δεν θέλω απορίες....
Παρόμοια θέματα
» ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ STATUS QUO
» Το τέλος των Αντζέκων
» Τέλος εποχής
» Ποδόσφαιρο Ελλάδα (Σχόλια)
» Ελλάδα: Το τέλος της λιτότητας
» Το τέλος των Αντζέκων
» Τέλος εποχής
» Ποδόσφαιρο Ελλάδα (Σχόλια)
» Ελλάδα: Το τέλος της λιτότητας
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Η "γωνιά" του Radical30
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 06 Μαρ 2016, 12:59 από radical30
» Forsaken-2015 ******
Δευ 22 Φεβ 2016, 10:13 από radical30
» The First Grader *******
Δευ 08 Φεβ 2016, 13:05 από radical30
» Περί των "Κοινών Αγαθών"
Παρ 05 Φεβ 2016, 02:20 από radical30
» Ο δικός μου "χιονάνθρωπος"
Τετ 03 Φεβ 2016, 06:11 από radical30