Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
98 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 98 επισκέπτες Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 400, στις Τρι 22 Οκτ 2024, 21:40
Καλή Ανάσταση
2 απαντήσεις
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Θέματα - Πληροφορίες - Καταγγελίες κ.ά
Σελίδα 1 από 1
Απ: Καλή Ανάσταση
Άντε τώρα να εξηγήσω, ακόμη και στον εαυτό μου, πως και γιατί ενώ ξύπνησα σήμερα με το μυαλό μου στον εσταυρομένο Ιησού Χριστό, κατέληξα να σιγομουρμουρίζω αυτό το μουσικό μοτίβο...
Πάντως αν το καλοσκεφτούμε και ο Ιησούς την αγάπη και τη προσφορά στον πλησίον εδίδασκε και μάλιστα με ειδική αναφορά στα παιδιά: Άφετε τα παιδιά ελθείν προς εμέ...
Και μ' αυτό το μεγάλο τραγούδι, εύχομαι με όλη μου τη καρδιά και τη αγάπη ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ....
> We are the World
Πάντως αν το καλοσκεφτούμε και ο Ιησούς την αγάπη και τη προσφορά στον πλησίον εδίδασκε και μάλιστα με ειδική αναφορά στα παιδιά: Άφετε τα παιδιά ελθείν προς εμέ...
Και μ' αυτό το μεγάλο τραγούδι, εύχομαι με όλη μου τη καρδιά και τη αγάπη ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ....
> We are the World
Καλή Ανάσταση
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Δευ 07 Ιουν 2010, 11:33, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
» «Η Ανάσταση της Χούντας»
» H Ανάσταση δεν πετυχαίνει πάντα...
» Προσδοκώντας Ανάσταση Νεκρών
» «Η Ανάσταση της Χούντας»
» H Ανάσταση δεν πετυχαίνει πάντα...
» Προσδοκώντας Ανάσταση Νεκρών
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Θέματα - Πληροφορίες - Καταγγελίες κ.ά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 06 Μαρ 2016, 12:59 από radical30
» Forsaken-2015 ******
Δευ 22 Φεβ 2016, 10:13 από radical30
» The First Grader *******
Δευ 08 Φεβ 2016, 13:05 από radical30
» Περί των "Κοινών Αγαθών"
Παρ 05 Φεβ 2016, 02:20 από radical30
» Ο δικός μου "χιονάνθρωπος"
Τετ 03 Φεβ 2016, 06:11 από radical30