Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
126 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 126 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 400, στις Τρι 22 Οκτ 2024, 21:40
radical30.... παραληρήματα
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Η "γωνιά" του Radical30
Σελίδα 1 από 1
radical30.... παραληρήματα
το ξεκίνημα: https://youtu.be/ik3Zm6_y7AU
Βίντεο 1
Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε με χρήση του λογισμικού μου κάμερας web της Logitech.
========
** Αρέσει στους Akis Sadexis, Ευαγγελία Κλουτσινιώτη, John Katsoulis και σε 3 ακόμη
** Lazaros Kostidis ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΣΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ............
** Dimitris Vardavas εννοείς ότι ντρέπεσαι για λογαριασμό μου, Λαζαρε;
** Akis Sadexis ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΑ !!...ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!...ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ..ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΜΟΖΕΙ.....
** Lazaros Kostidis ΟΧΙ ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
** Akis Sadexis συμφωνω Λαζαρε..!
** Akis Sadexis οταν από τότε που το ανέβασες Δημήτρη, έγιναν δεκάδες επισκέψεις για να σε δούνε να μιλάς....αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος....γιαυτό και το κοινοποίησα να σε μάθουν ακόμα περισσότεροι..για να προβληματιστούν......
Βίντεο 1
Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε με χρήση του λογισμικού μου κάμερας web της Logitech.
========
** Αρέσει στους Akis Sadexis, Ευαγγελία Κλουτσινιώτη, John Katsoulis και σε 3 ακόμη
** Lazaros Kostidis ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΣΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ............
** Dimitris Vardavas εννοείς ότι ντρέπεσαι για λογαριασμό μου, Λαζαρε;
** Akis Sadexis ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΑ !!...ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!...ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ..ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΜΟΖΕΙ.....
** Lazaros Kostidis ΟΧΙ ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
** Akis Sadexis συμφωνω Λαζαρε..!
** Akis Sadexis οταν από τότε που το ανέβασες Δημήτρη, έγιναν δεκάδες επισκέψεις για να σε δούνε να μιλάς....αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος....γιαυτό και το κοινοποίησα να σε μάθουν ακόμα περισσότεροι..για να προβληματιστούν......
Παρόμοια θέματα
» @Radical30
» Το 10λεπτο του @radical30
» To 10λεπτο του @radical30
» @radical30 Vimeo videos
» Δημήτρης Βαρδαβάς - @radical30
» Το 10λεπτο του @radical30
» To 10λεπτο του @radical30
» @radical30 Vimeo videos
» Δημήτρης Βαρδαβάς - @radical30
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΜΕΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΡΙΣΕΙΣ :: Η "γωνιά" του Radical30
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 06 Μαρ 2016, 12:59 από radical30
» Forsaken-2015 ******
Δευ 22 Φεβ 2016, 10:13 από radical30
» The First Grader *******
Δευ 08 Φεβ 2016, 13:05 από radical30
» Περί των "Κοινών Αγαθών"
Παρ 05 Φεβ 2016, 02:20 από radical30
» Ο δικός μου "χιονάνθρωπος"
Τετ 03 Φεβ 2016, 06:11 από radical30