Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
45 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 45 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 400, στις Τρι 22 Οκτ 2024, 21:40
Στράτος Αποστολάκης....
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (Θέματα από όλα τα sports) :: Ποδόσφαιρο
Σελίδα 1 από 1
Στράτος Αποστολάκης....
Επιμέλεια: Σωκράτης Μόσχος
Καυστικός και συνάμα απόλυτα ειλικρινής ήταν ο Στράτος Αποστολάκης σχολιάζοντας την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αποστολάκης:
- για τους υποψήφιους επενδυτές:
"Οι διαπραγματεύσεις με επενδυτές από τον Αραβικό κόσμο δεν είναι για να προκαλούν γέλιο. Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί λύση, με την ελπίδα να επιφέρει διοικητική σταθερότητα στον Παναθηναϊκό, ανάλογη με αυτή που υπήρχε κάποτε στον σύλλογο."
- για τους άμεσα εμπλεκόμενους στα διοικητικά του "τριφυλλιού":
"Ο κόσμος πρέπει να αποβάλλει όλους αυτούς που τάζουν πράγματα και δεν τα πραγματοποιούν. Δεν μπορεί να δηλώνουν ισχυρότεροι από τον Αμπράμοβιτς, να τάζουν πράγματα και στο φινάλε να μην τα πραγματοποιούν."
- για την προ ετών μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό:
"Τότε είχαν εμφανιστεί κάτι απίθανοι πρόεδροι στον Ολυμπιακό. Αναζήτησα τη διοικητική σταθερότητα. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι μου έκανε κακό, τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική μου ζωή."
- για την επιλογή του να μην ασχοληθεί με την προπονητική:
"Είναι επιλογή μου και δεν πρόκειται να το κάνω. Έχω τους φίλους μου, την οικογένεια μου και την ηρεμία μου. Δόξα Τον Θεό είμαι μια χαρά."
πηγή 24news
Καυστικός και συνάμα απόλυτα ειλικρινής ήταν ο Στράτος Αποστολάκης σχολιάζοντας την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αποστολάκης:
- για τους υποψήφιους επενδυτές:
"Οι διαπραγματεύσεις με επενδυτές από τον Αραβικό κόσμο δεν είναι για να προκαλούν γέλιο. Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί λύση, με την ελπίδα να επιφέρει διοικητική σταθερότητα στον Παναθηναϊκό, ανάλογη με αυτή που υπήρχε κάποτε στον σύλλογο."
- για τους άμεσα εμπλεκόμενους στα διοικητικά του "τριφυλλιού":
"Ο κόσμος πρέπει να αποβάλλει όλους αυτούς που τάζουν πράγματα και δεν τα πραγματοποιούν. Δεν μπορεί να δηλώνουν ισχυρότεροι από τον Αμπράμοβιτς, να τάζουν πράγματα και στο φινάλε να μην τα πραγματοποιούν."
- για την προ ετών μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό:
"Τότε είχαν εμφανιστεί κάτι απίθανοι πρόεδροι στον Ολυμπιακό. Αναζήτησα τη διοικητική σταθερότητα. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι μου έκανε κακό, τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική μου ζωή."
- για την επιλογή του να μην ασχοληθεί με την προπονητική:
"Είναι επιλογή μου και δεν πρόκειται να το κάνω. Έχω τους φίλους μου, την οικογένεια μου και την ηρεμία μου. Δόξα Τον Θεό είμαι μια χαρά."
πηγή 24news
Radical30 World :: Περιεχόμενα :: κλικ > Το Blog/Forum Radical World - Περιεχόμενα :: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (Θέματα από όλα τα sports) :: Ποδόσφαιρο
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 06 Μαρ 2016, 12:59 από radical30
» Forsaken-2015 ******
Δευ 22 Φεβ 2016, 10:13 από radical30
» The First Grader *******
Δευ 08 Φεβ 2016, 13:05 από radical30
» Περί των "Κοινών Αγαθών"
Παρ 05 Φεβ 2016, 02:20 από radical30
» Ο δικός μου "χιονάνθρωπος"
Τετ 03 Φεβ 2016, 06:11 από radical30